BATMAN- Dünya Yürüyüş Günü nedeniyle Batman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, sağlığa dikkat çekmek amacıyla kurum amirleri ve sağlıkçıların katılımıyla saat 07.00'da yürüyüş tertipledi.

TPAO'nun yürüyüş parkurunda geçekleştirilen yürüyüşe, Batman Vali Yardımcısı Mustafa Adil Tekeli, Batman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Faruk Günak, Defterdar Hasan Koca, sağlıkçı ve kurum amirleri katıldı.

Yaptıkları yürüyüş hakkında bilgi veren Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Faruk Günak, "3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü nedeniyle Sağlık Bakanlığımızın 'Sağlıklı Yaşam Projesi' kapsamında, kurum amirleri ve sağlıkçıların katılımıyla bir organizasyon tertipledik. Bu yürüyüşleri devamlı hale getirmek içinde bir proje haline getireceğiz. Belirli aralıklarla spor yapmaya çalışacağız. Amacımız sağlıklı bir yaşama dikkat çekmek hem de örnek teşkil etmek için bu organizasyonları devam ettireceğiz. Bu yürüyüşleri, sağlıklı yaşam için çok kıymetli buluyoruz." dedi.(M.Fatih Akgül-İLKHA)