MERSİN - Her ay yaptığı düzenli yardımlar ile Mersin'de adından söz ettiren Umut Kervanı Yardım Platformu üyesi Mersin Mustazaflar Cemiyeti, Eylül ayında 50 aileye gıda yardımında bulundu.


Umut Kervanı Yardım Platformu Mersin Basın Sözcüsü Ömer Ayhan, "Umut Kervanı Yardım Platformuna üye Mersin Mustazaflar Cemiyeti Yardım Komisyonu olarak, Ramazan ayından sonra yaklaşık olarak 2 aylık süre içerisinde 100 muhtaç aileye gıda yardımında bunduk." dedi.


Kurban Bayramı'na hazırız
Kurban Bayramı için de komisyon olarak son hazırlıklarını tamamladıklarını vurgulayan Ayhan, "Bu bayramda da hayırseverlerden gelecek kurban bağışlarını bekliyoruz. Kurban bağışlarının etlerini bizde kayıtlı olan yüzlerce aileye ulaşmayı hedefliyoruz." dedi.


Suriyeli aileleri unutmayalım
Suriye'deki iç savaştan kaçarak Mersin'e sığınmak zorunda kalan mültecilerinin durumunu hatırlatan Ayhan, "Bu Kurban Bayramı'nda yapılacak olan et yardımı Suriyeli muhtaç aileleri ile Mersinli hayırsever vatandaşları birbirine daha da yakınlaştıracaktır" diye konuştu.


Kurban bedeli 450 TL
Bu yıl komisyon olarak kurban bedelini 450 TL olarak belirlediklerini ifade eden Ayhan, "Bağışladığınız kurbanları bizler aracılığı ile ya da bizim refakatimizde kendi elleriniz ile muhtaç ailelere teslim edebilirsiniz. Bu seneki kurban bağış bedelimiz 450 TL'dir.

Bize ulaşabileceğiniz irtibat telefonları ise 0538 432 63 26 ve 0542 319 93 57'dir. Hesap numaramız ise Ziraat Bankası Mersin İstasyon Şubesi'nin şube kodu: 1565, hesap numarası: 65113215-5001'dir." dedi.

Son olarak hayırseverlere seslenen Ayhan, "Hayırseverlere bir kez daha çağrıda bulunuyoruz. Sizlerin vesilesi ile bu bayram evine et girmeyen muhtaç aile kalmasın. Şimdiden yapacağınız kurban bağışlarını Rabbimin dergâhı izzetinde kabul etmesini diliyorum." ifadelerini kullandı. (Osman Öksüz - İLKHA)