• DOLAR 32.384
  • EURO 35.072
  • ALTIN 2326.267
  • ...
MİNHAP`tan Doğruhaber`e Gazze Ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSTANBUL - Bünyesinde 13 STK`yı barındıran Marmara İnsani Hak ve Özgürlükler Platformu (MİNHAP) üyeleri, Cemal Çınar başkanlığında Doğruhaber Gazetesi İstanbul temsilciliğini ziyaret etti.

MİNHAP`ın kuruluşundan bu yana insani hak ve özgürlükler alanında çalışmalar yaptığını ifade eden platform başkanı Cemal Çınar, Siyonist rejimin Gazze saldırısı boyunca Doğruhaber Gazetesi`nin izlediği doğru, İslami ve insani yayın politikasından dolayı teşekkür etti.

MİNHAP Başkanı Cemal Çınar, "Gazze saldırısı esnasında gazeteye baktığımda gerçekten bir Müslüman`ın göstereceği bütün tepkilerin gösterildiğini, gerek manşet olsun, gerek köşe yazıları olsun neredeyse gazetenin tamamı Gazze konusunu gündemlerine aldıklarını gördük. Bu davranışın diğer yayın organlarına örnek olmasını temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı.

"Acil Müdahale Afet Platformu" Kurulmalı
Bundan sonrası için de en önemli konunun Gazze`ye yapılacak yardımların olduğunu aktaran Cemal Çınar, "Gazze`nin bu aşamadan sonra ciddi bir şekilde tamirat ve onarıma ihtiyacı vardır. Bunun için de ümmet bir seferberlik başlatmalıdır" dedi.

MİNHAP Başkanı Çınar, uluslararası Müslüman halkları koruma ve ihtiyaçlarını gidermek için de bir "Acil Müdahale Afet Platformu"nun kurulması gerektiğinin altını çizdi. (Mehmet Erkan Yavuz - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir