• DOLAR 32.389
  • EURO 35.434
  • ALTIN 2324.336
  • ...
Şiir ve Kompozisyon Yarışması Sonuçları Açıklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİTLİS - Best Der tarafından Hz. İbrahim`i Anma Haftası münasebetiyle düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmasının sonuçları açıklandı. Yarışmada Necdet Durduran birinci olurken Furkan Sezikli ikinci oldu.

Birinci olan Necdet Durduran`ın ödülünü Cevat Dayan tarafından verirken, İkinci olan Furkan Sezikli`nin ödülünü ise eğitim komisyonu başkanı Bülent Kıyağan verdi.

Buna benzer çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Best-Der Eğitim Komisyon Başkanı Bülent Kıyağan, \"Kurban bayramının yaklaşmasıyla birlikte Hz. İbrahim`in Allah`a olan sadakat ve bağlılığını göstermek için öz evladı olan İsmail`i feda etmekten çekinmemiştir. Biz de istedik ki, Hz. İbrahim`i Anma Haftasında Hz. İbrahim`e karşı olan duygu ve düşüncelerimizi dile getirmek için bir çalışma yapalım. Komisyon olarak şiir ve kompozisyon yarışmasını uygun bulduk. 10 gün önceden de bu yarışma ile ilgili duyurumuzu yaptık. Her yaştan vatandaşın katılabileceğini belirttik. Ve konu hakkında bizlere getirilen şiir ve kompozisyonları komisyon olarak inceledik. İlk ikiye giren kardeşlerimizi de kitap ödülüyle ödüllendirdik\" dedi. (Şükrü Tontaş - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir