• DOLAR 32.387
  • EURO 35.06
  • ALTIN 2326.519
  • ...
LİHKAB'ın Tanıtımı Yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 165. Kuruluş Yıldönümü, Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Sinan Fidan, Vali Yardımcısı Bülent Uygur, Vali Yardımcısı Mustafa Adil Tekeli, Beşiri Kaymakamı Üzeyir Yılmaz, Belediye Başkan ve temsilcileri, Kadastro İl Müdürü Fatih Ata, Tapu Müdürü Mecit Karataş, Kurum Müdürleri, LİHKAB Yetkilisi Hikmet Bahşi, yapı denetim firma temsilcileri, Harita Mühendisler Odası ve Mimarlar Odası temsilcilerinin katılımlarıyla LİHKAB'ların tanıtımı kapsamında Malikane tesislerinde kutlandı.

 

Kadastro İl Müdürü Fatih Ata, daha önce Kadastro İl Müdürlüğü tarafından yapılmakta olan aplikasyon, parselin yerinde gösterilmesi, yol sınır tespiti, bağımsız bölümün tespiti, hatalı bağımsız bölümün düzeltme işlemi, cins değişikliği, irtifak hakkı tesisi ve terkini, birleştirme, vaziyet planı, bağımsız bölüm planı, bina aplikasyonu işlemlerinin LİHKAB'lara devredildiğini belirtti ve LİHKAB hakkında izleyicilere ayrıntılı bir sunum yaptı.

 

Sunumun ardından katılımcılarla beraber yemek yenildi. Yemek esnasında katılımcılar arasında bilgi alışverişleri yapıldığı gözlendi. (Halid Coşkun - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir