• DOLAR 32.566
  • EURO 34.69
  • ALTIN 2411.289
  • ...
HÜDA PAR Batman İl Başkanlığında devir teslim töreni
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru görevini, yapılan devir teslim töreni ile Davut Şahin`e devretti. Yapılan törenin ardından Davut Şahin, HÜDA PAR Batman İl Başkanı oldu.

HÜDA PAR İl Başkanlığında düzenlenen törene, ilçe merkez başkanları ile partililer katıldı. Devir teslim töreninde bir konuşma yapan Mehmet Emin Doğru; siyasette görülen eksiklikten dolayı ve sesi duyulmayan, işitilmeyen topluluklara ses olması hedefiyle HÜDA PAR`ın kurulduğunu söyleyerek şunları dile getirdi:

“Allah`a şükürler olsun, HÜDA PAR kurulduğu günden beri meselelere, olaylara getirmiş olduğu çözümler, yaklaşımlarla dost düşman herkesin takdirini kazandığına inanmaktayız. İlk günden bugüne kadar şehrimizin sıkıntı ve sorunlarını dile getirerek, kurumları harekete geçirmeye çalıştık. Bu çalışmaları yaparken il ve merkez ilçe teşkilatında yer alan tüm arkadaşlarımızla bir ekip içerisinde bu çalışmaları yaptık. İnanıyorum ki yaptığımız bu çalışmalar birçok yerde yankı buldu, sorunların dile getirilmesine, sorunlarla ilgili çözümlerin oluşmasına vesile oldu.”

“Kendimi memnun, mutlu hissediyorum”

“Biz şuna inanıyoruz ki; makamlar, rütbeler, koltuklar bunlar hepsi geçicidir.” diyen Doğru, sözlerine şöyle devam etti:

“Özellikle inanan insanlar için bunlar bir amaç değil, belki hedefe götürecek birer araçtır. Bizde bize verilen görevleri bu şekilde gördük, bu şekilde hareket etmeye çalıştık ve bununla amacımıza ulaşmaya gayret ettik. Amacımız rabbimizi razı etme ve toplumun sıkıntı ve sorunlarını dile getirerek topluma faydalı olmaya çalışmaktır. Kendimi memnun, mutlu hissediyorum. Özellikle değerli bir insandan il başkanlığını alıp, yine değerli bir insana bu görevi tevdi ettiğim için mutluyum. Yeni başkanımıza bu görevi verirken rahat bir şekilde bu görevi tevdi ediyorum. İnanıyorum ki, bizim bıraktığımız boşlukları, eksiklikleri yeni başkanımız dolduracak ve partisel çalışmalarımızı daha ileriye götüreceklerdir. Yeni başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyorum.”

“Hür Dava Partisi`nin bir neferi olmak dahi ayrıcalıktır”

Daha sonra söz alan HÜDA PAR yeni İl Başkanı Davut Şahin ise Doğru`nun görevi boyunca çok değerli hizmetler yaptığını ifade etti. Şahin, “Hepimiz Batman`ımızı seviyoruz. Batman`ımızın layık olduğu yere gelmesi için koşturuyoruz, hizmet yapmaya çalışıyoruz. Bu anlamda değerli başkanımız gerçekten gerektiğinde gecesini gündüze katarak, ekibiyle, teşkilatıyla büyük hizmetlerde bulundular. Bundan dolayı da kendisine teşekkür ediyoruz. Yaptığı hizmetlerden dolayı Allah`u Teâlâ ecrini kat kat versin.” dedi.

Doğru`nun genel merkez istişare kurulu üyesi görevine getirildiğini kaydeden Şahin, “Bundan sonra da Allah`ın izniyle kendisinin faydalı, özgür fikirlerinden istifade edeceğiz. Madem partimiz bizi bu göreve layık gördü ki bizim için Hür Dava Partisi`nin bir neferi olmak dahi bir ayrıcalıktır, bir onur vesilesidir. Böyle bir makama layık görülmek elbette ki, daha büyük bir sorumluluk ister. Omzumuza bir yükümlülük yüklenmiştir ve bunun gereğini yapmak için inşallah elimizden geleni yapacağız. Rabbimizden temennimiz bizi mahcup etmemesi ve işlerimizde bize kolaylık göstermesi, bizi Batman halkımıza hayırlı vesilelere bizi sebep kılmasıdır. Batman halkının huzuru ve selameti için inşallah çözüm önerilerini sunmaya, koşturmaya, kurumlar nezdinde olsun, valilik ve belediye nezdinde olsun üzerimize düşeni yapmaya çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

Şahin, çalışmalardan ötürü Doğru`ya plaket ve çiçek takdim etti. Doğru da HÜDA PAR Batman İl Başkanı görevine getirilen Davut Şahin`e çiçek takdim ederek, yeni görevinde başarılar diledi. (M.Fatih Akgül, M.Sait Çelik-İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir