• DOLAR 32.332
  • EURO 35.05
  • ALTIN 2282.433
  • ...
İNCİLERDEN   SEÇMELER
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Faruk Beşer (İlahiyat Profesörü, Yeni Şafak yazarı):

“Gençlerin karşı cinsle ilişkileri açısından ten temasının, dolayısıyla tokalaşmanın, laubali hareketlerin, şakalaşmaların, argo tabiriyle geyik sohbetinin de uygun olmadığını söylemek zorundayız”

Odatv “bunlar günah” diye yazarak bu sözlerle kendince alay ediyor. Şimdi kendilerine sorsan din ve vicdan hürriyetine saygılı olduklarını söyleyecekler; ama konu Müslümanların inancı olunca her şey değişiveriyor. Bu arada belirteyim “günah” fiili, Müslümanlar için kullanılır.

Bekir Bozdağ (Adalet Bakanı):

“Gülen iade edilmezse Türkiye-ABD ilişkileri olumsuz etkilenir”

Gülen iade edilirse olumlu mu etkilenecek?

Yani sırf Gülen iade edildi diye YPG`ye verilen destek, 15 Temmuz`da yaşananlar, Fuller`in ve Barkey`in darbedeki rolleri unutulacak ve ilişkiler olumlu etkilenecek, öyle mi?

Hilmi Özkök (Genelkurmay Eski Başkanı):

“Nurculukla ilk defa “Saadet-i Ebediyye” kitabı ile tanıştım.”

Hüseyin Hilmi Işık`ın “Saadet-i Ebediye” kitabını okuyarak nurculukla tanıştığını düşünen bir kurmay zekâ.

Etyen Mahçupyan (Başbakan eski başdanışmanı):

“Ak Partiyi özlüyorum”

“Ne zamanın Ak Partisi?” diye sorarsanız sanırım en az üç sene öncesini işaret eder. Hani “Çözüm süreci” adı altında bölgenin PKK`ye peşkeş çekildiği, kendilerinin de “Akil adam” diye ortalıkta gezindiği dönemi… Yani aslında kendi ikbal yıllarını özlemiş…

Brett McGurk (Barack Obama`nın, DEAŞ`la Mücadele Özel Temsilcisi):

“PKK, terör örgütüdür ve Türkiye ile IKBY`ye karşı tehdit oluşturuyor.”

Sanırım Amerika`yı en son Amerikalılar keşfetti.

Hanefi Avcı (Emniyet İstihbarat dairesi eski başkanı):

“İçişleri Bakanı Beşir Atalay`a, “Bu olayın gidişatı kötü, bakın cemaat devlette bu hale geldi. Hepinizi dinliyorlar. Yaptığı işlemler bu, sizin de yardımcılarınıza kurulan tuzakları bu adamlar kurdu. Siz de biliyorsunuz” diye anlattığımda Beşir Atalay, “Evet ben de biliyorum” dedi.”

Biliyormuş Beşir Atalay ve ciddi bir önlem(!) almış.

Bu uyarıdan sonra 17-25 Aralık operasyonu da 15 Temmuz darbe girişimi de hiç yaşanmadan engellendi.

Beşir Atalay çok şey biliyordu. Hüda Par`ın yaptığı uyarıları da zaten dikkate almış, PKK vesayetine izin vermemiş, çukurlara zemin hazırlamamıştı(!)

Sezgin Tanrıkulu (CHP milletvekili):

“12 Eylül rejimi=AKP düzeni. Zihniyet değişmiyor. Gültan Kışanak D. Bakır`ın seçilmiş iradesidir. Gözaltına alınması demokrasiye darbedir.”

Sıradan bir “CHP-HDP dayanışma tablosu” diyebilirsiniz; ama yanılıyorsunuz. Sözün sahibi Sezgin Tanrıkulu ki, kendisi, hakkındaki STRATFOR iddialarıyla ilgili bir şey söylemedi. STRATFOR denen yapı içinse “Gölge CIA” tanımlaması yapılıyor.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir