• DOLAR 32.463
  • EURO 34.788
  • ALTIN 2479.911
  • ...
5 gündür kayıp olan bekçinin cesedi kuyuda bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde 5 gündür kayıp olan 62 yaşındaki Ali Öztürk’ün cesedi bekçilik yaptığı bağ evi yakınlarındaki bir kuyuda bulundu. Öztürk’ün cesedi 8 saatlik çalışma sonucunda 11 metrelik kuyudan çıkarıldı.

Olay, geçtiğimiz hafta Şahinbey ilçesi, Bağlarbaşı Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir bağ evinde bekçilik yapan Ali Öztürk (62), 5 gün önce ortadan kayboldu. Ailesinin ve akrabalarının ihbarı üzerine 5 gündür aranan Öztürk, bekçilik yaptığı bağ evi yakınlarındaki bir kuyuda bulundu.

Yaşlı adamın çalıştığı bağ evine yaklaşık 5 km mesafede olan bir su kuyusunun çevresinde kan izlerine rastlanması sonucu arama-tarama çalışmalarına başlayan Jandarma ekipleri, olay yerini belirledikten sonra Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından getirilen büyük kepçelerle kuyuyu parçaladı.

11 metre derinlikteki su kuyusundaki 8 saatlik çalışma sonucu Öztürk’ün cesedi kuyudan çıkarılarak Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Öztürk’ün kesin ölüm nedeninin ise otopsi işlemlerinin ardından belirleneceği belirtildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir