• DOLAR 32.576
  • EURO 35.022
  • ALTIN 2423.941
  • ...
Ceylanpınar`da öldürülen 2 polis ile ilgili dava ertelendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa`nın Ceylanpınar ilçesinde 22 Temmuz 2015'te kaldıkları evde silahla öldürülen Feyyaz Yumuşak ve Okan Acar ile ilgili Şanlıurfa 2. Ağır Ceza Mahkemesinde yürütülen davada, sanıkların yargılanmasına devam edildi.

Davanın 2. duruşmasına, müebbet hapsi istenen tutuklular Sedat ve Hüseyin Aydın, Ömer Kılınç, Mehmet Naci Yılmaz, Lütfi ve Murat Abir ile tutuksuz sanık Hasan Işık telekonferans sistemiyle katılırken sanık Ömer Kılıç`ın önceki duruşmada yaptığı savunmayı tekrar ettiğini, haksız yere tutuklu olduğunu öne sürerek tahliyesini istedi.

Duruşmada sanıkların önceki ifadelerini tekrarladığı öğrenilirken sanık Murat Abir de 3 günlük evliyken gözaltına alındığını, bu nedenle eşinin ve ailesinin mağdur olduğunu belirtti.

Müvekkillerinin tahliyesini isteyen Avukat Serdal Çelik ise, müvekkillerine yönelik suçlamaları reddettiklerini söyleyerek, müvekkillerinin tutuklanmalarının tek sebebinin olaydan önce polislerin hayatını kaybettiği evin karşısındaki daireyi düğün öncesi kiralamak olduğunu öne sürdü.

Eksik belgelerin tamamlanması ve tanıkların dinlenmesi için duruşmanın ileri bir tarihe ertelediği öğrenildi. (Ramazan Casuk-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir