• DOLAR 32.571
  • EURO 34.89
  • ALTIN 2429.47
  • ...
Modası Geçmeyen Parke Modelleri ile Evinize Şıklık Katın
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Modası Geçmeyen Parke Modelleri ile Evinize Şıklık Katın

Ürünün üretimi sırasında kullanılan malzemenin sağlıklı olduğunu kanıtlayan sertifikaya sahip olup olmadığı parke seçimi yaparken öncelikli olarak dikkat edilmesi gereken nokta olarak öne çıkıyor. Parke Sepeti gibi firmaların müşterilerine sunduğu ürünler taşıdıkları Mavi Melek ve E1 Belgesi ile insan sağlığına zararlı madde taşımadıklarını kanıtlıyor. Sonrasında ise ürünün rengi, deseni, döşeme uzunluğu gibi özelliklerinin uygulanacakları alanda bulunan eşyalar ile uyumlu olmasına dikkat edilmesi önem taşıyor.

Parke Modelleri ile Dekorunuzu Tamamlayın

Yaşam alanınız için seçeceğiniz modelin anti-statik, anti-alerjik olması, kısmi ses ve ısı izolasyonu sağlaması, kolay temizlenebilmesi sağlıklı kullanım için büyük önem taşıyor. Yoğun trafiğe sahip alanlarda darbelere ve temizlik ürünlerine dayanıklı, kendinden cilalı, modellerin tercih edilmesi uzun süreli kullanım için daha iyi sonuç veriyor. Kilit sistemi ile üretilen Avusturya, İsveç, Polonya, Türkiye, Almanya ve Belçika menşeili ürünleri tercih etmeniz zaman kaybetmeden döşeme işleminin tamamlanmasını sağlıyor.

Laminat ürünler, talaş kırpıntı gibi malzemelerin yüksek ısılı işlemler altında birleştirilmesi sonucu elde ediliyor. Oluşan HDF önce dekor, ardından koruma tabakası ile kaplanarak kullanıma hazır hale geliyor. Bu ürünler eskitme uygulanmış, ekstra uzun, taş görünümlü, özel nitelikli, standart parke gibi farklı tasarım ve özelliklere sahip olarak sizlere sunuluyor. Standart ürünler genel olarak oda zemini için tercih edilirken, taş görünümlü olanlar dış mekân ve iş yeri için kullanılıyor. Eskitme uygulanmış ürünler klasik stilde döşenmiş bir alana daha iyi uyum sağlıyor.

Döşeme uzunluğu farklı olan plank, 2 strip ve 3 strip gibi seçeneklere sahip lamine ürünler, %100 ahşap malzeme kullanılarak ve 2, 3 katman olarak üretiliyor. Bu modellerin seçimi sırasında döşenecekleri odanın eninin ve boyunun göz önünde bulundurulması gerekiyor. Lamine parke çeşidi olan hasır, merdiven, balıksırtı döşemeye imkân tanıyan exclusive tasarım ürünleri, özel ebatlı masif lamine parke modelleri, kendinden desenli marküteri parkeleri duvar rengi; mobilya, halı gibi eşyalarınızın modeline veya desenine uygun olacak şekilde seçmeniz göz zevkinizin bozulmaması açısından önem taşıyor.

Her Zevke Uygun Parke Renkleri

Zengin renk seçeneğine sahip laminat ve lamine parke modelleri trend renk ve ağaç türü seçenekleri kullanılarak üretiliyor. Seçeceğiniz ürünün duvar ve mobilyalarınızın rengi ile uyumlu olması evinizin veya iş yerinizin dekorasyonunu tamamlaması, değerini artırması açısından önem taşıyor. Ayrıca zeminde bütünlük oluşturması açısından süpürgelik ve profil seçimini parke ile aynı renk yapmak gerekiyor.

Yaşam alanınızın aldığı ışık oranına bağlı olarak AGT, Cavalier, Wiparquet, Classen gibi prestijli markaların mat veya parlak laminat ürünlerini tercih edebilirsiniz. Mat ürünler çok ışık alan yerlere, parlak modeller ise az ışık alan alanlara hoş görünüm katıyor. Bu ürünlerin yapımında ceviz, çam, meşe, akçaağaç, teak, kırmızı, bej gibi farklı malzemeler ve trend renkler kullanılıyor.

Uzun ömürlü ve doğal bir döşeme malzemesi olan lamine modelleri akçaağaç, ceviz, meşe, dışbudak, sapelli, jatuba, wenge gibi farklı renk ve ağaç türü seçenekleri ile her zevke hitap ediyor. Area Wood, Barlinek, Kahrs, Weitzer markalı ürünler dayanıklı yapıları sayesinde uzun süre renklerini ve cilalarını kaybetmiyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir