• DOLAR 32.559
  • EURO 34.855
  • ALTIN 2431.41
  • ...
Müftü Çelik'ten yerel basına tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik, yerel bir gazetenin Ramazan ayı, iftar ziyaretleri ve iftar yemekleri  hakkında kendisi ile İlgili yapılan haber ile ilgili gazetecilere bir açıklama yaptı.

Çelik, kendisi ile röportaj dahi yapılmadan söz konusu gazete muhabirinin sadece telefon üzerinden sorduğu soruyu cevaplandırdığını  ve İftar çadırları ve ziyaretlerinin yerinde bir Ramazan etkinliği olduğunu düşündüğünü söyledi.

Yerel bir gazete muhabirinin kendisine telefonda sorduğu soruyu çarpıtarak Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin hakkında yorum yapılmış gibi yansıtmasına tepki gösteren Çelik, “Yerel bir gazetenin muhabiri bana bir gün önce telefonda ramazanla ilgili bir soru sordu. Ancak, sorulan soruyla ilgili haberi çarpıtarak Büyükşehir Belediye Başkanını hedef gösteren haber yapmasını ahlaki bulmadığımı ifade etmek isterim.” dedi.

Çelik, “Ramazan kültürünün geleceğini korumak hepimizin görevi olduğu gibi, belediyelerin öncelikli görevidir. İftar çadırlarının iftar ziyaretlerinin de yerinde bir Ramazan etkinliği olduğunu düşünüyorum ve bunu hep ifade ediyorum. Haberde verildiği gibi bir görüş açıklaması yoktur, normal salt sorulara verdiğim cevabın bir hesaba alet edilmesine üzüldüğümü ve bunu doğru bulmadığımı bir kere daha ifade ediyorum.” ifadelerini kullandı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir