• DOLAR 32.376
  • EURO 35.021
  • ALTIN 2325.58
  • ...
Öğretmen buluşmalarında okul öncesi eğitim konuşuldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ‘Öğretmen Buluşmaları Projesi’ kapsamında Öğretmenevinde gerçekleşen öğretmen buluşmaları, bu hafta bir grup okul öncesi öğretmeninin katılımı ile yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran başkanlığında gerçekleşen toplantıda, okul öncesi eğitim konuşuldu.

Burada bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran; “Eğitimde arzulanan hedefi yakalamak için okul öncesi eğitime katılımı en üst seviyeye getirmemiz gerekiyor. Bu konuda siz öğretmen ve idareci arkadaşlara büyük fedakârlıklar düşüyor. Bu toplantımızda okul öncesi eğitim süreci içinde ortaya çıkan sorunlara hep birlikte çözüm bulmak ve daha iyiye nasıl ulaşabiliriz noktasında siz değerli öğretmenlerimizin fikirlerini dinlemek için bir aradayız. Mevcut sorunlara çözüm bulmaya ve okul öncesinde başarıya ancak ekip ruhuyla ulaşabiliriz. Bu nedenle müdürlüğümüzün başlatmış olduğu ‘Öğretmen Buluşmaları Projesi’ kapsamında program dâhilinde bu toplantımızı gerçekleştiriyoruz.” dedi.

Kurtaran, konuşmasının ardından sözü öğretmenlere bıraktı. Öğretmen buluşmaları toplantısına gelen öğretmenler düşüncelerini, karşılaştıkları problemleri ve problemlere yönelik çözüm önerilerini birbirleriyle paylaştılar.(İLKHA) 



Bu haberler de ilginizi çekebilir