• DOLAR 32.348
  • EURO 35.153
  • ALTIN 2308.536
  • ...
Akçakale`de Kutlu Doğum etkinliği düzenlenecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu`nun ülke genelinde yüzbinlerin katılımıyla düzenlediği  Kutlu Doğum  programları başladı. Her yıl Akçakale`de düzenlenen program, bu yıl da “Vahdet ve Kardeşlik Rehberi Hz. Muhammed” temasıyla 27 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek.

Etkinlik öncesinde 5 bin adet “Peygambere Uyun ki Allah Sizi Sevsin” adlı kitap ev ev dolaşılarak hediye edildi. Ayrıca ilçenin muhtelif yerlerine afiş ve brandalar asıldı.

Konu hakkında bilgi veren Akçakale ilçe Koordinatörü Halil Kurtboğa, “Peygamber Sevdalıları Platformu Akçakale koordinatörlüğü olarak 'Vahdet ve Kardeşlik Rehberi Hz.Muhammed' temasıyla Peygamberimizi anlama ve anlatmak için çalışmalarımıza start verdik. Bu konuda gereken çalışmalarımızı yapmışız. Bu anlamda ücretsiz olarak halka 'Peygambere Uyun ki Allah Sizi Sevsin' kitabını dağıtacağız. Özellikle Akçakale halkından bu etkinliğe gereken ehemmiyeti vermelerini ve gereken katkıyı da sağlamalarını temenni ediyoruz. Nitekim bu etkinliği ilçede kardeşlerimiz için tertip edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Bütün Akçakale halkını etkinliğe davet eden Kurtboğa, “Programımız 27 Mart Pazar günü saat 13.00`te TEDAŞ Yanı Aile Çay Bahçesi önünde düzenlenecektir. Bütün ilçe haklını etkinliğimize bekliyoruz.” dedi. (Ramazan Casuk-İLKHA) 




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir