• DOLAR 32.371
  • EURO 35.011
  • ALTIN 2325.545
  • ...
`İslam âlimlerini anma ve anlama etkinliği`ne davet
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Viranşehir ilçesinde Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından 23.02.16 tarihinde Şehitler ayı münasebeti ‘İslam âlimlerini anma ve anlama etkinliği` düzenleneceği belirtildi.

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından yarın saat 18.30`da Viranşehir Gençlik ve Spor Merkezi`nde (Bahçelievler Mahallesi stadyum yanı) SDAM Başkanı Araştırmacı Yazar Abdulkadir Turan`ın katılımıyla ‘İslam âlimlerini anma ve anlama etkinliği` düzenlenecek. Programa, Özlem Ajans sanatçılarından Bilal Dalkılıç ve ekibinin de katılacağı bildirildi.

Etkinlik ile ilgili açıklamada bulunan Peygamber Sevdalıları Platformu Viranşehir Temsilcisi Abdullah Çelik “Şehitler ayı münasebeti ile ilçemizde İslam âlimlerini anma ve anlama etkinliği düzenliyoruz. Etkinlik ücretsiz olup bayanlara da yer ayrılmıştır. Etkinliğe Strateji Düşünce ve Analiz Merkezi (SDAM) Başkanı Abdulkadir Turan hoca konuşmacı olarak katılacak. Etkinlikte sanatçı kardeşlerimizde ilahileri ile geceye renk katacak. Halkımızı etkinliğe bekliyoruz.” dedi.

Etkinliğe halkı davet etmek için şehir merkezine cam afişler ve branda afişler asılarak duyuru yapıldı. (Sabri Acet - İLKHA) 




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir