• DOLAR 32.505
  • EURO 34.821
  • ALTIN 2487.432
  • ...
Mekke`nin Fethi Programına Davet!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Doğruhaber/haber merkezi

İSTANBUL- Türkiye genelinde Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi birçok İslami STK, yılbaşı gecesinde Hristiyan geleneği olan yılbaşını değil, Mekke'nin Fethi'ni kutlayacak.

Bu kapsamda yapılacak programlardan birini de İstanbul İlim-Der düzenleyecek.

Güngören Kültür Merkezi''nde yapılacak programa konuşmacı olarak Yusuf Tutak Hoca katılacak.

Tarih: 30 Aralık Çarşamba

Saat: 20.30'da

Yer: Güngören Kültür Merkezi Köyiçi-Güngören/İstanbul 

İstanbul İlim Der

 

Malatya'da'Mekke'nin Fethi' programına davet

Malatya Hayrın Yolcuları Eğitim Kültür Ve Yardımlaşma Derneği tarafından, "Mekke`nin Fethi" programı düzenlenecek.

Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi Malatya Hayrın Yolcuları Derneği tarafından, Ömer Çelik Hoca`nın konuşmacı olarak katılacağı “Mekke`nin Fethi” programı düzenleneceği bildirildi.    

Malatya Belediyesi konferans salonunda 31 Aralık`ta  saat 18.00`de başlayacak olan konferansa, yılbaşı gecesini hayırlı bir etkinlikle geçirmek isteyen tüm Malatyalılar davet edildi. 

Solhan'da Mekke`nin Fethi Programına Davet

Solhan Çağrı Der`in düzenleyeceği ;" Mekke`nin fethinden, Yüreklerin fethine giden yol." konulu programa tüm halkımız davetlidir.

Mekke'nin Fethi'nin yıldönümü münasebetiyle düzenlenecek olan ; " Mekke'nin fethinden, Yüreklerin fethine giden yol." konulu programa tüm halkımız davetlidir. Programımız Kuran-ı Kerim ile başlayıp, sinevizyon ve akabinde Muş Alparslan Üniversitesinde İlahiyat Fakültesi Tefsir Araştırmacısı Cahit KARALP hocanın günün anlam ve önemine dair konuşması, sanatçı kardeşlerimizin seslendireceği Ezgi ve Marşlarla devam edecek ve son olarak yapılan dua ile programımız sonlandırılacak.

Semere-Der'den Mekke`nin Fethi Programına Davet

Peygamber sevdalıları Platformu katkılarıyla  İstanbul Sultanbeyli`de faliyet gösteren Semere-Der 31 Aralık Perşembe günü Mekke`nin Fethi Programı düzenleyecektir.

Semere-Der Yönetim kurulu başkanı Cengiz Kurtaran yaptığı açıklamada  31 aralık 2015 Perşembe günü Sancaktepe Mustafa Öncel Kültür Merkezinde yapacakları programa tüm halkı davet etti.

Yer: Mustafa Öncel Kültür Merkezi
Tarih ve Saat: 31 Aralık 2015 Perşembe 20:30
Adres: Veysel Karani Mah.Recep Tayyip Erdoğan Cad.No:3 Sancaktepe
İrtibat Tel: 0534 565 45 20

Van'da Mekke'nin Fethi Programı Düzenleniyor

VAN-Peygamber Sevdalıları Platformu Van İl koordinatörlüğü, 31 Aralık gecesi Hıristiyanlar tarafından kutlanan noel nedeni ile düzenlenen TV programları ve etkinliklerin Müslüman gençliği yozlaştırmaya çalışanlara karşı Van`da Mekke`nin Fethi adlı programı düzenleyeceğini duyurdu.

31 Aralık Perşembe günü Beyaz Saray Düğün Salonu`nda düzenlenecek olan programa konuşmacı olarak Doğruhaber Gazetesi Yazarı Abdulkadir Turan katılacak.

Konuyla ilgili bilgi veren Peygamber Sevdalıları Platformu Van İl koordinatörü Recep Karabulak, “Dünyadaki Müslümaların çoğunlukla noeli gündem yaptığı bu günlerde asıl gündemin noel olmadığını hatırlatmak amacıyla böyle bir program düzenleyeceğiz. 31 Aralık gecesi Hıristiyanlar tarafından kutlanan yılbaşı nedeniyle düzenlenen TV programları ve etkinlikler, özellikle Müslüman gençliği yozlaştırmaya çalıştıklarını çok iyi bilmekteyiz. Bizlerde buna karşı Müslümanın asıl gündeminin bu olmadığını hatırlamak amacı ile Mekke`nin Fethi adlı programı düzenleyeceğiz.” dedi.

Program akışı hakkında da bilgi veren Karabulak, “Programımız 31 Aralık Perşembe günü saat 18.00'de Beyaz Saray Düğün Salonu'nda olacaktır. Düzenlenleyeceğimiz programa konuşmacı olarak Doğruhaber Gazetesi Yazarı Abdulkadir Turan katılacak. Ayrıca sinevizyon görüntüsünün de olacağı programa, birbirinden güzel ilahi ve ezgileri seslendirecek olan Grup Rahmet İlahi Grubu katılacaktır. Öte yandan programda bayanlara da yer ayrıldığını ve girişlerinde ücretsiz olduğu hatırlatmak isterim.” şeklinde bilgi verdi. 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir