• DOLAR 32.36
  • EURO 35.123
  • ALTIN 2323.15
  • ...
İstanbul Kutlu Doğum Etkinliği için araç kalkış noktaları açıklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 Doğruhaber - İstanbul`da 26 Nisan Pazar günü Yenikapı Meydanında yapılacak olan Kutlu Doğum etkinliğine götürmek için ücretsiz araç noktaları Peygamber Sevdalıları Koordinatörlüğü tarafından açıklandı. Yapılan açıklamada İstanbul`un dört bir tarafından toplam 105 noktadan araç kaldırılacağı açıklandı. 

105 NOKTADAN ÜCRETSİZ ARAÇLAR KALDIRILACAK
Koordinatörlük tarafından yapılan açıklamada; “Anadolu yakasında 10 ilçede 32 noktada ve Avrupa yakasında 18 ilçede 73 noktada olmak üzere toplam 105 noktadan etkinlik alanına Ücretsiz servis araçlarımız ulaşımı sağlayacak. Bu konuda hazırlıklarımız tamamlandı. Biz bütün gayretimizle araç kalkış noktalarına gelen peygamber sevdalılarını mağdur etmeksizin etkinlik alanına taşıyacağız. Ancak burada özellikle değerli Peygamber sevdalısı halkımıza birkaç hususta duyuruda bulunmak istiyoruz. Birinci husus imkânı ve araçları olan kardeşlerimizden etkinlik alanına kendi imkân ve araçlarıyla gitmeleri, İkincisi bu hayırlı hizmette bende yardımcı olmak istiyorum diyerek gerek kendi araçları ile ve gerekse platformumuz ile irtibata geçerek araç tahsisinde bulunmak isteyip etkinlik alanına katılımcıların taşınmaları hususunda yardımcı olmalarını duyurmak istiyoruz. İstanbul`umuzun kalabalık ve çok geniş alanını düşünecek olursak bu konuda ne kadar çaba sarf edersek yine de ihtiyaç olacaktır. Bu konuda yardımcı olmak isteyen hayır sahipleri 0534 431 00 00 nolu telefondan, İstanbul@peygambersevdalilari.com mail adresi twitter@PSevdalilari de bizimle irtibat kurabilirler” ifadeleri kullanıldı.

HAYDİ, PEYGAMBER SEVDALILARI 26 NİSAN`DA YENİKAPI`DA BULUŞALIM
Tüm İstanbulluları Kutlu Doğum etkinliğine davet eden açıklamada son olarak şu ifadelere yer verildi; “Aziz İstanbul`da bizimle beraber Muhammedi Sevda ve coşkuyu yaşamak isteyen tüm Peygamber sevdalılarını etkinliğimize davet ediyoruz. Ve diyoruz ki “Haydi Peygamber Sevdalıları 26 Nisan`da Yenikapı Miting Alanında buluşalım. Ve hep beraber Resulullah (sav) sevgimizi ve özlemimizi salavatlarla haykıralım.” (Erkan Yavuz)

Bu haberler de ilginizi çekebilir