• DOLAR 32.393
  • EURO 35.231
  • ALTIN 2324.609
  • ...
Bingöl TSO Şubat ayı Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO),  Şubat ayı danışma kurulu toplantısını, Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu başkan vekili Orhan Çamuka başkanlığında gerçekleştirildi.

BİNTSO’dan yapılan açıklamada, Bingöl TSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Orhan Çamuka başkanlığında gerçekleştirilen Şubat ayı Danışma Kurulu Toplantısına Bingöl Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi  Dekanı Prof. Dr. İbrahim Türkoğlu, Bingöl Üniversitesi Genç MYO Müdürü ve Oda Akademik Danışmanı Doç. Dr. Alaaddin Yüksel, İl Defterdarı Özgür Yılmaz, Ticaret İl Müdürü Abdulvahap Tanık, İşkur Müdürü Fesih Güler, Telekom İl Müdürü Mustafa Yiğitbaş, KOSGEB İl Müdürü Naci Özdemir, Bingöl Üniversitesi İİBF Dekan Yrd. Doç Dr. Abdulvahap Baydaş, Bingöl YDO Koordinatörü İsa Telimen, Bingöl TSO Meclis üyeleri Ahmet Bukan ve Mehmet Ekin ile Bingöl TSO Genel Sekreteri Hakan Başbozkurt katıldı.

Verimli geçen toplantıda Bingöl Ticaret ve Sanayi Odasının 25. Yıl münasebetiyle düzenlemeyi düşündüğü ödül töreni konuşuldu.

Toplantıda ayrıca, Bingöl ve ilçelerinin kalkınması için  neler yapılabileceği, ele alınan konular arasındaydı. Yaklaşık bir saat süren toplantı iyi niyet dilekleriyle son buldu.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir